Ceaun caritabil pentru Alexia!

 

Vă așteptăm Duminică, 24 Octombrie, de la ora 12:00, în parcul Regina Maria(Orizont) din Micalaca. Prietenii de la Înghețată Dominic vor găti un delicios ceaun (fasole cu ciolan) pe care îl vor servi cu 15 lei/porția.

Banii rezultați din încasări vor merge către Alexia.

Mai jos găsiți povestea ei:

Se împlinește un an de când familia Miklos luptă pentru Alexia, fiica lor de 12 ani diagnosticată cu tumoră malignă osoasă.

Din generozitatea celor care ați fost mereu aproape, Alexia a reușit să beneficieze de intervenții chirurgicale și tratamente post-operatorii, atât în Viena cât și în Timișoara.

La ultimul control, însă, au apărut două tumori (la șold și la axilă) pentru care este din nou nevoie de intervenție. Situația financiară este una teribil de grea pentru familie.

Din păcate, din prima factură a rămas un rest de plată de 17 000 euro, iar depășirea termenului duce la implicarea unei firme de avocatură pentru recuperarea datoriei. Pe de altă parte, a doua intervenție este estimată la 25.000 euro.

Pentru aceasta se fac eforturi de a asigura unui membru al familiei rezidență în Austria, astfel încât intervenția să fie la costuri minime.

Însă, dacă va exista un dosar deschis pentru creanțe, familia nu mai are nicio șansă de a obține actele. Suntem într-o cursă contra cronometru, dar vă avem pe voi, oameni cu suflet care știu că un ajutor, cât de mic, nu este neînsemnat. Servirea se va face DOAR LA PACHET și cu respectarea măsurilor de prevenție a pandemiei.

Vom încerca să organizăm și un mic bazar cu prăjituri, jucării, cărți, etc, pe care le puteți achiziționa pentru ajutor.

Pentru cei care doresc să doneze dar nu pot participa la eveniment, acesta este contul Asociației Dalia, unde orice donație cu mențiunea ALEXIA va fi apreciată:

ASOCIATIA DALIA CIF: 34385297

Cont euro: RO02BTRLEURCRT0291536101

Cont ron: RO52BTRLRONCRT0291536101

Cod SWIFT: BTRLRO22

PAYPAL: asociatiadalia@yahoo.com

Mulțumesc