Astăzi, (n.r. joi) în urma controlului preoperator făcut la PAULINEN KLINIK WIESBADEN, suntem tare încrezători și avem inima plină de speranță pentru că Nicole poate fi operată !

În luna Iunie 2021 scolioza era la un grad de curbură de 60 gr. iar în urma măsurătorilor și a radiologiei făcute astăzi 16 februarie, gradul de curbură a ajuns la 72 de gr., foarte mult pentru o adolescentă.

În astfel de condiții operația pe coloană este imperios necesară, neexistând altă alternativă medicală în acest moment. Fiecare zi care trece este în defavoarea ei, datorită, afecțiunii ei genetice, și a Sindromului Marfan”, transmit apropiații fetiței.

Situația lui Nicole este foarte îngrijorătoare, pentru că scolioza îi poate afecta plămânii și inima, De aceea, intervenția chirurgicală este atât de aproape, data fiind 22 martie 2022. Pentru că este un caz complex, trebuie să mai realizeze câteva Investigații înainte de operație, deci este necesar să fie la clinică în Wiesbaden, din 20 martie 2022.

În 16 martie este ziua lui Nicole, face 13 ani. Cadoul pe care ea șil dorește, este să fie bine, să treacă de această intervenție cu bine și să își recupereze sănătatea. Își dorește să fie un copil normal ce se poate bucura de o copilărie frumoasă.

Nu știm în ce măsură îi putem îndeplini dorința, dar trebuie să facem tot ce ne stă în putere.

Costurile estimate pentru operație și recuperare postoperatorie se ridică la aproximativ 50.000 euro.

Pentru noi este o sumă extrem de mare, de aceea suntem nevoiți să apelăm la bunătatea fiecăruia dintre voi, vă rugăm în numele fetiței noastre să ne fiți alături și să ne ajutați să putem sa o salvăm ! Cel mai dureros pentru un părinte este să își vadă copilul suferind …

Vă mulțumim pentru mesajele de incurajare și toate gândurile voastre îndreptate spre Nicole!

Timpul ne presează, avem o singură lună la dispoziție”, transmit părinții copilei.

Cei care vor să susțină financiar fetița de numai 12 ani, o pot face în următoarele conturi:

Titular: BEZSNEI ENIKO BLANKA

IBAN: RO56RZBR0000060021584892 – Valuta: EUR

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU

IBAN: RO62RZBR0000060008471160 – Valuta: Lei

Revolut – @petrusbri – 0728124567.